Jouw verhaal in metaal

Made in Inox vertaalt jouw idee naar een kwaliteitsproduct in - roestvast - staal, of in een ander metaal. Of je nu een particulier bent op zoek naar een trap, balustrade of brievenbus of een architect, designer of aannemer die zijn plan voor een horecazaak of winkel vorm wil geven: wij luisteren naar je wensen en ontwerpen een oplossing op maat. Zelfs handige klussers die wat expertise kunnen gebruiken bij het lassen van stalen onderdelen, helpen we graag.

Wat ons typeert? We combineren 140 jaar ervaring en vakmanschap met de allernieuwste technologie. We hebben een buitengewone passie voor ons vak en voor de materialen waarmee we werken. En onze obsessie voor kwaliteit en dienstverlening zit in ons DNA.

Welkom bij Made in Inox!

Collectieve sluitingsperiode zomer 2022

Wij gaan er even tussenuit !

Kan je ons niet missen ? Laat je inspireren door onderstaand nieuwsbericht of snuister rustig rond op onze website zodat we elkaar na het verlof kunnen (her)ontmoeten met nieuwe ideeën. 

Zonnige groetjes 

De Made in inox'ers 

Nieuwsbericht

Bedrijfsbezoeken

Made in Inox is niet zomaar een bedrijf of een job, maar een levenswerk. De voorbije jaren werkten we hard om dat levenswerk ook aan de volgende generaties door te geven. Tijdens een rondleiding op maat laten we jong en oud kennismaken met het verhaal van de smid vroeger en nu. Zo willen we onze passie voor het vakmanschap - en voor technische beroepen in het algemeen - aanzwengelen.

De rondleiding, het drankje en de warme babbel maken van elk bezoek een unieke belevenis.

Zin om langs te komen? Meer informatie.

Om organisatorische redenen worden busgroepen vanaf januari 2022 enkel op dinsdag verwelkomd.

 

Certificaten

Made in Inox beschikt over de Europese productnorm EN-1090 die van toepassing is op dragende constructiedelen die vervaardigd worden in inox of staal en gebruikt worden in bouwproducten. Binnen de Europese Unie zijn bedrijven conform de EN-1090 verplicht om aan de eisen voor een CE-markering te voldoen. 

De producten die gerealiseerd worden in Made in Inox zijn divers, net zoals de eisen die aan de lassers en aan de constructies gesteld worden.

De klant ontvangt de CE-markering voor dragende constructies:

  • bij plaatsing door onze diensten van dragende constructies onderhevig aan de EN-1090
  • bij plaatsing door klant zelf, indien vooraf, bij de bestelling, duidelijk aangegeven wordt dat het om een  dragende constructie gaat en welke documenten hiervoor vereist zijn.