We schrijven uw verhaal in metaal

ONZE AANPAK: KLANTVRIENDELIJKHEID TEN TOP

Made in Inox wil veel meer zijn dan een producent. We combineren passie en expertise met een heel klantgerichte aanpak: jij staat centraal in elke stap van onze samenwerking - van eerste contact tot na de installatie. Hoe dat concreet in zijn werk gaat ?

Een warm onthaal

Je hebt een idee dat je in inox - of een ander metaal - gerealiseerd wil zien? We luisteren aandachtig naar je noden en bekijken je plannen, zodat we volledig begrijpen hoe we je kunnen helpen. In deze fase maken we ook een offerte op of spreken we af om in regie te werken.

Technisch uitgewerkt, op jouw maat

Op basis van onze ervaring en expertise kunnen we perfect de haalbaarheid van je plannen inschatten en vertalen naar een technisch ontwerp. Die dialoog leidt tot sterke creaties. Het voorstel wordt uitgewerkt precies zoals we dat hebben afgesproken.

Productie in ons atelier

Van zodra alle afspraken zijn gemaakt en de plannen zijn goedgekeurd, starten we met de productie in ons eigen atelier. Ons ervaren team verwerkt elk onderdeel tot er een product ontstaat waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Grondige kwaliteitscontrole

Voor je maatwerk ons atelier verlaat, voeren we een grondige controle door zodat het product beantwoordt aan onze kwaliteitsvereisten.

Plaatsing

Zo geeft Made in Inox jouw verhaal vorm in roestvast staal. Om ons ervan te vergewissen dat ook de installatie vlot verloopt, komen onze mensen het product met de glimlach installeren. En natuurlijk staan we ook nog lang na die levering voor je klaar.